Най-важното, което трябва да знаете за вашата застраховка "Помощ при пътуване чужбина"

 

Застраховката “Помощ при пътуване в чужбина” е най-добрата ви защита и гаранция за вашата сигурност и спокойствие когато пътувате извън родината си. Създаването ѝ онлайн отнема едва няколко минути, а нервите, парите и притесненията, които би могла да ви спести, са неизмерими.

Юзит Кълърс е лицензиран агент на “Застрахователна компания Лев Инс” АД за продажба на застраховки тип “Помощ при пътуване в чужбина”. Ние предлагаме само асистънс застраховки, което означава, че вие нямате задължение да заплащате евентуално наложили се прегледи, лечения и болнични манипулации в чужбина, а връзката между вас и застрахователя е поверена на една от най-големите Асистънс компании в света – CORIS. Това гарантира качествено и навременно обслужване и съвет за вас, в която и точка по света да сте. 

Това, което застраховката на Лев Инс ви дава в повече от голяма част от другите застрахователни продукти на пазара, е покритие на разходи, свързани със заболяване и лечение от Covid-19 или спешно дентално лечение. В зависимост от застрахователната премия, която сте избрали, ще имате и допълнителни покрития, които са важни, като например правна помощ, гражданска отговорност към трети лица, лични разходи, кражба, загуба или забавяне на личен багаж и др.

Като допълнение – ако смятате, че някой от покритите рискове по стандартните планове не отговаря на изискванията ви – не ви е необходим, или искате да заложите различна сума, можете сами да изберете какво и на каква стойност да се включва в застраховката ви. Необходимо е само да изберете съответните рискове и покритията към тях в секция „Създай“. Така ще сключите застраховка, с която да бъдете сигурни, че сте защитени по начин, който отговаря напълно на вашите нужди.
 

За да си купите застраховка за пътуване в чужбина, са ви необхоидими само: 

 

  • Вашата лична карта или паспорт (и данните на фирмата, ако пътуването ще е служебно);
  • Трите имена и ЕГН, на хората, с които ще пътувате, ако има такива;
  • Дебитна или кредитна карта;
  • Няколко минути свободно време;

 

Докато сте в чужбина, каквото и да се случи, винаги може да позвъните на горещата линия на Асистънс компанията – денонощно, без почивен ден, на български език. Ще получите бърза и професионална информация и съвет как да постъпите, дори и по въпроси, свързани с документи, ваксини, и др. Ако се наложи да бъдете прегледани или лекувани в чужбина, асистънс застраховката ви гарантира, че няма да се налага да плащате нищо. Всички сметки се уреждат автоматично между застрахователя и болницата или лекуващия лекар.

За да се запозаете с основните параметри на предлаганите от нас застраховки, разгледайте нашия Информационен документ за застрахователен продукт. За да се запознаете с подробните общи условия на застрахователната компания, разгледайте тук. Ако имате още въпроси, вижте секцията с Често задавани въпроси, пишете ни на insurance@usitcolours.bg или заповядайте в най-близкия до вас офис на Юзит Калърс.